top of page

Inschrijven

Let op: Via de knop hierboven kan u voorloping inschrijving. Voor een definitieve inschrijving is een fysieke handtekening vereist, dit kan door een bezoek met rondleiding in de vakantie of door een ondertekende invulfiche die wordt meegegeven op 1 september.

Voor een definitieve inschrijving is de handtekening van de ouders en de leerling nog steeds nodig. Maak een afspraak tijdens de kantooruren of kom langs in de eerste week van juli of de laatste 2 weken van augustus voor een rondleiding en definitieve inschrijving.

 

data inschrijvingen in de zomervakantie:

zaterdag 1 juli van 10 tot 12uur

maandag tot vrijdag tijdens de zomer van 9 tot 12u en van 13 tot 16u

Van 3 tot 5 juli en van 16 tot 31 augustus

De school zorgt dat elke leerling wordt voorzien van de nodige boeken om les te kunnen volgen. 

In de 1ste graad worden die boeken voorzien door de school en worden die gefactureerd in de maand september.

In de 2de & 3de graad worden die op 1 september opgehaald in de pop-up winkel van De Standaard Boekhandel op school. Alle leerlingen betalen met een kaart waar voldoende krediet op staat om de boeken te kopen in de winkel.

Een raming van de boekenkost kan u vinden op dit overzicht.

Alle leerlingen kunnen een chromebook verkrijgen van de school. Ze betalen daartoe een servicepakket van de Rentcompany van 65 euro. Ze kunnen deze chromebook ook thuis gebruiken voor schoolwerk. De chromebook blijft eigendom van de school.

Andere schoolkosten worden maandelijks gefactureerd. Voor bepaalde studierichtingen of  afdelingen zijn er bijkomende kosten. (Sport - mechanica - richtingen zorg) (bijlage beschikbaar vanaf 27 juni 2023)

Meerdaagse stages (3de graad) en GWP's (2de jaar - 4de jaar) worden afzonderlijk gefactureerd.

Als u intussen vragen hebt kan u ons altijd contacteren via info@maerlantatheneum.be

logo_ATH_Maerlant_NEW_RGB (1).jpg
bottom of page